Το εξειδικευμένο συνεργείο Kefalas Vw Group Service
ιδρύθηκε το 2005 και στεγάζεται σε ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο στο Κιάτο Κορίνθου και στόχο έχουμε την καλύτερη
εξυπηρέτηση του πελάτη μας καθώς και την καλύτερη δυνατή συντήρηση ή βελτίωση του αυτοκινήτου.

Η πολύχρονη πείρα μας στα αυτοκίνητα VW μας δίνει την άνεση και την σιγουριά να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα στο αυτοκίνητό σας. Εγγυόμαστε της καλύτερη εξυπηρέτησή
σας και την άψογη εργασία στο αυτοκίνητό σας. Με την πολυετή εμπειρία μας, ελέγχουμε και διερευνούμε κάθε λεπτομέρεια του αυτοκινήτου σας, για την ασφαλή οδήγησή σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
 

 

 

Γιατί να επιλέξετε εμάς;


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ


Ο επαγγελματισμός αποτελεί σημείο αναφοράς μας.
Παρέχονται άρτιες υπηρεσίες από έμπειρους τεχνικούς, ώστε να αντιμετωπίζονται και οι πιο απαιτητικές βλάβες που προκύπτουν.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ


Ακολουθούμε αυστηρά τις προδιαγραφές της VW, χρησιμοποιώντας γνήσια ανταλλακτικά ή “after market” άριστης ποιότητας, πάντα σε συνεννόηση με τον πελάτη. Παρέχονται υπεύθυνες και εγγυημένες εργασίες.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ


Το συνεργείο μας, αποτελεί σύγχρονη μηχανολογική και ηλεκτρολογική μονάδα. Διαθέτει αρκετούς σταθμούς επισκευής οχημάτων όντας οργανωμένο με τον πλέον νέο εξοπλισμό για τη σωστή, γρήγορη και εγγυημένη εξυπηρέτηση.

 


ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ VW


Οι τεχνικοί μας είναι έμπειροι και απόλυτα καταρτισμένοι απο επιμορφωτικά σεμινάρια που διοργανώνονται από τη VW για την απόλυτη ικανοποίηση υψηλών στόχων και πελατιακών αναγκών.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ


Κύριο μέλημα μας ειναι οι δεσμοί ειλικρίνειας και οι μακροπρόθεσμες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Εδώ παρέχονται εξατομικευμένες υπηρεσίες, σχεδιασμένες ξεχωριστά για την εκάστοστε ανάγκη.

ΦΙΛΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ


Επιμένουμε στην απόλυτη διαφάνεια με εντιμότητα και καθαρότητα στις συναλλαγές μας. Ευέλικτος budget friendly τιμοκατάλογος. Ανταγωνιστικές τιμές πάντα με άριστη εξυπηρέτηση.

 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε κάθε πελάτη μας μια ολοκληρωμένη & υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση. Ταυτόχρονα, δίνουμε έμφαση στον συνεχή εκσυγχρονισμό μας, προκειμένου να εξασφαλίσουμε πάντοτε την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για εσάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ